Segítség a vásárláshoz

Vásárlás


Az Ajandecom.hu on-line boltban történő vásárlás kizárólag elektronikus úton lehetséges. A http://www.ajandecom.hu weboldalon történő rendelés leadással a jelen dokumentumban leírt feltételek szerint vásárlási szerződés jön létre az Eladó és a rendelést leadó magánszemély vagy cég (továbbiakban Megrendelő) között.
Az Ajandecom.hu minden érvényes rendelésről visszaigazoló e-mailt küld.
A vételár mindig a kiválasztott termék mellett feltüntetett ár forintban, amely bruttó ár. A rendelések kifizetése történhet előre utalással, vagy a csomag átvételekor utánvét, illetve személyes átvétel esetén. Előre utaláskor a megrendelt termékek elkészítését a megrendelés összegének bankszámlára történő megérkezésekor kezdjük el.
Az áruházban Ön regisztráció és rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges. A kiválasztott termékre kattintva részletes leírás és nagyobb méretű kép is megtekinthető az adott tárgyról.


A rendelés menete:
1. A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba.
2. Amennyiben szeretne további terméket kosárba helyezni, válassza a „folytatom a vásárlás” gombot. Ha nem szeretne további terméket vásárolni, ellenőrizze a megvásárolni kívánt termék darabszámát. A termékek darabszámának 0-ra állításával törölheti a kosár tartalmát. 
3. A megrendelt termékekhez választott egyedi képek, feliratok is a kosárba helyezés után tölthetők fel.
A „kép feltöltése” lehetőség kipipálása után tallózhatja ki a maximum 1,8 Mbyte méretű képet.
Egyedi szöveg feltöltése a „szöveg feltöltése” lehetőség kipipálása után lehetséges a megjelenő szövegdobozban.
Ezek megadása után kattintson a „képek feltöltése gombra”.
4. Szállítási/Számlázási adatok megadása.
5. Fizetési mód kiválasztása.
6. Megrendelés elküldése.
A vásárlás befejezése után az előzetesen megadott e-mail címre visszaigazoló levelet és díjbekérőt küldünk.
A megrendeléssel kötött szerződés írásban megkötöttnek minősül, a szerződés nyelve magyar.
A rendeléseket teljesítésüket követően töröljük rendszerünkből.