Általános szerződési feltételek

ADATVÉDELEM

Az érvényes megrendeléshez a regisztrációs űrlap hiánytalan kitöltése szükséges.
Megrendelőinknek meg kell adniuk személyes adataikat a regisztráció és a rendelés során. Adataikat kizárólag a rendelés teljesítése és az esetleges kapcsolatfelvétel céljából kérjük el.
A regisztrációkor beérkező adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek semmilyen formában nem adjuk ki.
A regisztrációval egyidejűleg megrendelőink hozzájárulnak elektronikus hírlevél szolgáltatásunkhoz, melyről bármikor leiratkozhatnak.
Az egyedi fényképes ajándéktárgyak postázását követően a feltöltött képeket adatbázisunkból töröljük.

ELÁLLÁS JOGA:

Az Eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.
A felek eltérő megállapodása hiányában a Vásárló nem gyakorolhatja a törvényi előírás szerinti elállási jogot az alábbi esetek alkalmával
Olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő (pl. egyedi fényképes ajándéktárgyak, naptárak), vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó. 
A törvény további részletei megtekinthetőek a következő helyen:
http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor
Az internetes rendelés a Ptk. szabályai szerinti vásárlásnak minősül. Mielőtt a Megrendelő véglegesítené megrendelését fontolja meg vásárlását, épp úgy, mint ahogyan azt egy hagyományos boltban tenné.

A http://ajandecom.hu oldalain megjelenő összes kép, szöveg és grafikai elem, valamint azok struktúrája az ajandecom.hu szellemi terméke. Bármilyen formában történő felhasználásuk kizárólag a szerzői jogok tulajdonosainak írásos engedélyével történhet meg. Egyedi termékeket nem készítünk el olyan feliratokkal, képekkel amelyek:
- szerzői jog védelme alatt állnak
- bárki személyiségi jogait sértenék
- tiltott önkényuralmi jelképeket ábrázolnak

http://ajandecom.hu semmilyen felelősséget nem vállal a feltöltött képekkel kapcsolatban keletkező esetleges jogvitákban, az említett esetekben minden felelősség a megrendelőt terheli.

A weboldalunkon esetleges elírásokért, pontatlanságokért, és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett félreértésekért nem vállalunk felelősséget. Tekintettel arra, hogy az Internet nyílt, biztonságosnak nem tekinthető hálózat, az elektronikus formában továbbított üzenetek megsemmisülése, késedelmes megérkezése, egyéb hibája miatt beálló károk felmerülése esetén az Eladó részéről  minden kártérítési felelősség ki van zárva.

A jelen szerződésben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, valamint az elektronikus kereskedelemre és a távollevők közötti szerződéskötésre vonatkozó jogszabályok az irányadóak.

Bármely egyéb a webáruház működésével, a megrendeléssel vagy a szállítással kapcsolatos kérdéseivel keresse ügyfélszolgálatunkat!

Esetleges panaszával természetesen forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén, illetve lehetősége van az Európai Unió által indított Online vitarendezési platform használatára is. A platform gyors alternatívát kínál a webáruházak és az online vásárlók közötti esetleges jogviták rendezésére, továbbá a két fél közötti bizalomépítést is segíti. Regisztráció és bejelentkezés: Online vitarendezés

 

Eladó adatai:
Pál Lajos egyéni vállalkozó
Székhely: 5525 Füzesgyarmat, Kossuth u. 20/a
Nyilvántartási szám: 5751184
Nyilvántartásba vételi hatóság: Füzesgyarmat Önkormányzat Polgármesteri Hivatala
KSH szám: 44727086-7420-231-04
Adószám: 44727086-2-24
Bankszámlaszám: (Szeghalom és Vidéke Tksz.) 54000052-10002034-00000000

Tárhelyszolgáltató: